Monday, June 22, 2009

Creeepy!

Norwegian football (soccer) player Kristian Sørlie (32) has been convicted of using his status as a footballer to have sex with a 14 year old girl.

[Hmm.... 32 ... 14...]

The guy got 6 months in prison. And a fine to pay the girl.


Jeez... come on. You're a successful athlete, why on earth would you need to hit on a girl more than half your age, feeling her up, before two two weeks later sleeping with her?

You know it's illegal. You know she idolizes you. It was voluntary. Maybe she said she was older.

But still... Whatever reasons the guy may have had
- this is just creepy!

10 comments:

 1. Anonymous7:42 PM

  "come on. You're a successful athlete" successfull? I never heard about the guy before...
  But come on, he deny it, and there is no evidence in the case, except what the girl says. What if he is innocent?!

  ReplyDelete
 2. Because it's fun and right to fuck fourteen old girls!! It doesnt hurt her either.

  ReplyDelete
 3. Anonymous - I would judge anyone who's played in the Norwegian Premier League as successful... But that's just me :)

  I'd never heard of the guy either. But what if he is innocent... I chose to post his name only because other bloggers and newspapers do (which is rare - criminals do tent to stay anonymous here).

  The courts chose to believe the girl. We all know how difficult it is to be convicted in this country, only a few percentages (far less than 10%) are ever convicted... not to say that he is one, but a conviction stands pretty strong.

  ReplyDelete
 4. Thomas - I don't know what you do way up north, but your "Fun and right" I take to be nothing but a provocation.

  Better luck next time.

  ReplyDelete
 5. Anonymous8:55 PM

  Det er nok heller jenta som har utnyttet Sørlie's kjendisstatus. Ikke ukjent at jenter vil i buksa på kjentfolk.
  Skal heller ikke se bort ifra at ho har hadd som mål å få pult hele laget.
  Det at ho er 14 år betyr ikke at ho er uten seksuelle drifter.

  ReplyDelete
 6. Anonymous - Antar at du har noe å basere det på?

  Jeg må si jeg ikke er helt enig i de lover som sier at så lenge man er 16 så er man "ulovlig" - man har fri vilje, og gjør det man selv vil.

  Uheldigvis er det slik at voksne mennesker oftere er i stand til å manipulere de yngre på måter småjentene aldri hadde tenkt seg.

  Men tror du virkelig Sørlie, dersom man ser bort fra rettsaken, var den tapende part her?

  ReplyDelete
 7. Er det ikke en smule paradoksalt at man kan holdes strafferettslig ansvarlig som 15 åring, men hvis den samme 15 åringen har sex skal han eller hun anses som et barn?
  Altså: hvis 15 åringen begår en kriminell handling kan han eller hun straffes for dette (rikignok som oftest med en mild reaksjon i form av barnevernstiltak eller konfliktrådbehandling e.l.), men hvis den samme 15-åringen har sex med en person som ikke er "jevnbyrdig i alder og utvikling" (i praksis en 17-18 åring eller eldre) vil sexpartneren måtte belage seg på et lengre fengselsopphold.

  Det må helt klart være en seksuell lavalder, men denne bør senkes til 14 år. Slik som det er nå er det for mange folk som ut av ubetenksomhet dømmes til fengsel fordi de har hatt sex med en hyperseksuell 15-åring. En 14-års grense vil dessuten være i samsvar med den seksuelle lavalder i våre skandinaviske naboland og i de fleste europeiske land. Slik som det er nå virker det helt vanvittig og tilfeldig at man skal kunne dømmes og bli uthengt som "pedo" i Norge for noe som er fullt ut lovlig (om enn ekkelt) i Sverige og Danmark.
  Hadde jeg visst dette da jeg var 15år gammel skulle jeg mer enn gjerne hatt sex med en 20 åring, for så å anmelde vedkommende og deretter nyte godt av en oppreisningserstatning i 50000 kroners klassen. Who cares? Det hadde jo bare vært en "jævla pedo" som fortjente det uansett;)

  ReplyDelete
 8. Anonymous3:07 AM

  Jenta har seksuelle drifter som alle kjønsmodne. Treger ikke å lures. Lures hører bare hjemme i offermentaliteten.

  ReplyDelete
 9. yep - Noen som er 17 eller 18 og har sex med en 14-åring blir regnet som jevnbyrdig i alder og utvikling. Det betyr ikke at i praksis blir en 18-åring straffet, det betyr at han/hun ikke blir det.

  Hvordan kan en 14-årsgrense være i samsvar med våre naboland, når ingen land i Skandinavia eller Norden har en så lav grense? En 20-åring som har sex med en 15-åring og blir uthengt som pedo har jeg til gode å høre om. Men 33 og 14 begynner å bli litt ekkelt.

  - Og dersom du som 15-åring mer enn gjerne skulle hatt sex for penger, så sier det muligens mye mer om deg enn om norske lover... :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous - Så kom det en med "offermentaliteten" sin...

  14-åringer er absolutt kjønnsmodne. De trenger ikke lures eller være offer. Ikke skrev jeg det heller. Men at det var ekkelt - creeepy - absolutt.

  ReplyDelete


Please leave your name in the dropdown box.